Често задавани въпроси - Тренировка на израстването

Отиване към съдържанието

Главно меню

Често задавани въпроси

 

Въпрос: Тази тренировка за отслабване ли е или за увеличаване на мускулите?
Отговор: С помощта на Тренировката на израстването Вие може да постигнете и двете. Благодарение на освобождаващия се, в следствие на тренировката, хормон на растежа, се активизира разграждането на мазнините и изграждането на мускулната тъкан. Ако тренирате за мускули, само с тази тренировка разбира се не може да станете Шварценегер, но тя е чудесно допълнение към останалата Ви програма. Така, с добавянето на тренировката към програмата си, ще качвате по-бързо мускулна маса, а мускулите ви ще бъдат по-релефни. Ако пък желаете просто да намалите теглото си, то с Тренировката на израстването ще постигнете двоен ефект
не само ще изглеждате по-слаби, но и по-стегнати. И тъй като повишеният мускулен тонус засилва дългосрочно обмяната на веществата, Вие ще горите калории, както по време на тренировката, така и след това.

Въпрос: Какво ще науча от тази тренировка?
Отговор: Освен подробни инструкции за изпълнението на Тренировката на израстването, Вие ще получите и съвети относно храните, които трябва и не трябва да се ядат след тренировката, за да се получи максимален ефект от нея. Ще имате възможност и да получавате безплатно консултации за трудностите, които срещате докато тренирате, в продължение на 30 дни след закупуване на програмата, както и след това ако желаете. Така ще имате възможност да получите лично отговор на всички свои въпроси.

Въпрос: Тази тренировка за мъже или за жени е?
Отговор: Тренировката на израстването е универсална и положителният й ефект се проявява и при двата пола. Освен това, дамите няма нужда да се страхуват, че биха станали „твърде мускулести”, тъй като тренировката не е силова и разчита на активизиране на естествения потенциал на организма. Така мъжете стават по-здрави, а жените по-красиви.   

Въпрос: Ами ако съм твърде възрастен, с твърде голямо тегло или не съм във форма?
Отговор: Естеството на Тренировката на израстването е такова, че позволява постепенно увеличаване на натоварването. Може да тренирате толкова интензивно, колкото позволяват силите Ви и да напредвате със собствено темпо. Тренировката на израстването е една от най-естествените за човека и може да се практикува от всеки, независимо от възрастта и физическата подготовка.

Въпрос: Ами ако съм само на 16 и искам да вляза във форма, подходяща ли е тази тренировка за мен?
Отговор: Колкото организмът е по-млад, толкова по-бързо реагира на Тренировката на израстването. Стимулирането по естествен път на хормона на растежа укрепва мускулната и костната система на подрастващите. Може да се наблюдава дори и съвсем видим ефект върху ръста. Затова тази тренировка е силно препоръчителна като за момчета, така и за момичета.

Въпрос: Трябва ли да посещавам фитнес и нужни ли са някакви уреди за изпълнението на тренировката?
Отговор: За да практикувате Тренировката на израстването не са нужни никакви допълнителни уреди. Заедно с тренировката получавате музикален файл, който ще ви насочва през различните й фази. Може лесно да я изпълнявате у дома или навсякъде където пожелаете.

Въпрос: Необходимо ли е да се купуват някакви хранителни добавки или хапчета за отслабване заедно с програмата?
Отговор: Тренировката на израстването разчита единствено на активизиране на собствените сили на организма. Всякакви „магически хапчета” са хвърлени пари на вятъра нищо не може да замени тренировката и правилното хранене. Всичко, от което се нуждаем, за да трансформираме собственото си тяло, вече ни е дадено от милиони години еволюция. Трябва просто да знаем как да го използваме.

Въпрос: Колко време и колко често трябва да тренирам?
Отговор: Тренировката на израстването е една от най-ефективните тренировки, при която с минимално усилие се постига максимален ефект. Тренировката се прави 2-3 пъти седмично за по 20 минути. Не си представям, че има човек, който да не може да отдели поне толкова време за здравето си.

Въпрос: По какъв начин мога да купя тренировката и как ще я получа?
Отговор: Покупката на Тренировката на израстването, както и всички останали продукти на сайта, става чрез системите за онлайн разплащане Е-pay или PayPal. За целта е нужно да разполагате с кредитна или дебитна карта. Ако желаете, може да платите и чрез платежно нареждане по банков път.
Цялата програма се състои от електронни файлове в PDF или MP3 формат, които ще можете да изтеглите от сайта, веднага щом потвърдим Вашето плащане.


Ако имате други въпроси, може да се свържете с нас чрез формата за Контакти.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню